Norges billigste bøker

Baking and Bakeries

Om Baking and Bakeries

A staple food in many diets, bread has been baked since ancient times and is considered as a basic necessity. This work charts the history of baking, from the breads cooked with grain-paste through the introduction of yeast, to modern day variations. It describes the different methods used in baking and the range of tools and machinery used.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780852638019
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 32
  • Utgitt:
  • 20. juli 2008
  • Dimensjoner:
  • 148x151x4 mm.
  • Vekt:
  • 98 g.
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Baking and Bakeries

A staple food in many diets, bread has been baked since ancient times and is considered as a basic necessity. This work charts the history of baking, from the breads cooked with grain-paste through the introduction of yeast, to modern day variations. It describes the different methods used in baking and the range of tools and machinery used.

Brukervurderinger av Baking and Bakeries



Finn lignende bøker
Boken Baking and Bakeries finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.