Utvidet returrett til 31. januar 2025

Analytical Methods in the Determination of Bioactive Compounds and Elements in Food

Om Analytical Methods in the Determination of Bioactive Compounds and Elements in Food

Most bioactive compounds have antioxidant activity, particularly tocochromanols, phenolics (flavonoids and phenolic acids), methylxantines and capsaicinoids.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783030618780
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 380
  • Utgitt:
  • 3. februar 2021
  • Utgave:
  • 12021
  • Dimensjoner:
  • 155x235x0 mm.
  • Vekt:
  • 746 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 7. desember 2024

Beskrivelse av Analytical Methods in the Determination of Bioactive Compounds and Elements in Food

Most bioactive compounds have antioxidant activity, particularly tocochromanols, phenolics (flavonoids and phenolic acids), methylxantines and capsaicinoids.

Brukervurderinger av Analytical Methods in the Determination of Bioactive Compounds and Elements in Food



Finn lignende bøker
Boken Analytical Methods in the Determination of Bioactive Compounds and Elements in Food finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.