Utvidet returrett til 31. januar 2025

Analytical Chemistry of Foods

Om Analytical Chemistry of Foods

Provides an introduction to the fundamentals of food chemistry, food constituents and food analysis. The book then focuses on the description of key food constituents such as water, proteins, enzymes, carbohydrates and lipids.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781774076255
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 277
  • Utgitt:
  • 30. desember 2020
  • Dimensjoner:
  • 152x229x0 mm.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: Ukjent

Beskrivelse av Analytical Chemistry of Foods

Provides an introduction to the fundamentals of food chemistry, food constituents and food analysis. The book then focuses on the description of key food constituents such as water, proteins, enzymes, carbohydrates and lipids.

Brukervurderinger av Analytical Chemistry of Foods



Finn lignende bøker
Boken Analytical Chemistry of Foods finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.