Utvidet returrett til 31. januar 2025

A Kaizen Approach to Food Safety

- Quality Management in the Value Chain from Wheat to Bread

Om A Kaizen Approach to Food Safety

This book provides a Management Science approach to quality management in food production. Lately, it provides step-by-step instructions on how to apply kaizen methodology and Deming's work on quality improvement to make the HACCPs (Hazard Analysis and Critical Control Points) in food safety systems more robust.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783319042497
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 389
  • Utgitt:
  • 28. april 2014
  • Utgave:
  • 2014
  • Dimensjoner:
  • 240x161x27 mm.
  • Vekt:
  • 768 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av A Kaizen Approach to Food Safety

This book provides a Management Science approach to quality management in food production. Lately, it provides step-by-step instructions on how to apply kaizen methodology and Deming's work on quality improvement to make the HACCPs (Hazard Analysis and Critical Control Points) in food safety systems more robust.

Brukervurderinger av A Kaizen Approach to Food Safety



Finn lignende bøker
Boken A Kaizen Approach to Food Safety finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.