Utvidet returrett til 31. januar 2024

Yeast

- The Practical Guide to Beer Fermentation

Om Yeast

A resource for brewers of various experience levels. It covers yeast selection, storage and handling of yeast cultures, how to culture yeast and the art of rinsing/washing yeast cultures. It includes sections on how to set up a yeast lab, the basics of fermentation science and how it affects your beer.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780937381960
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 300
  • Utgitt:
  • 16. oktober 2010
  • Dimensjoner:
  • 155x226x20 mm.
  • Vekt:
  • 526 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 13. november 2024

Beskrivelse av Yeast

A resource for brewers of various experience levels. It covers yeast selection, storage and handling of yeast cultures, how to culture yeast and the art of rinsing/washing yeast cultures. It includes sections on how to set up a yeast lab, the basics of fermentation science and how it affects your beer.

Brukervurderinger av Yeast



Finn lignende bøker
Boken Yeast finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.