Norges billigste bøker

WJEC Vocational Award Hospitality and Catering Level 1/2 Study & Revision Guide - Revised Edition

Om WJEC Vocational Award Hospitality and Catering Level 1/2 Study & Revision Guide - Revised Edition

This practical Study and Revision Guide has been completely revised and updated to match the new Hospitality and Catering Level 1/2 (Technical Award) specification, for first teaching from September 2022. Written by renowned author Anita Tull.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781913963323
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 208
  • Utgitt:
  • 24. juni 2022
  • Dimensjoner:
  • 219x276x0 mm.
  På lager
Leveringstid: 4-8 virkedager
Forventet levering: 3. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av WJEC Vocational Award Hospitality and Catering Level 1/2 Study & Revision Guide - Revised Edition

This practical Study and Revision Guide has been completely revised and updated to match the new Hospitality and Catering Level 1/2 (Technical Award) specification, for first teaching from September 2022. Written by renowned author Anita Tull.

Brukervurderinger av WJEC Vocational Award Hospitality and Catering Level 1/2 Study & Revision Guide - Revised Edition



Finn lignende bøker
Boken WJEC Vocational Award Hospitality and Catering Level 1/2 Study & Revision Guide - Revised Edition finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.