Utvidet returrett til 31. januar 2025

WJEC Level 3 Certificate in Food Science and Nutrition

Om WJEC Level 3 Certificate in Food Science and Nutrition

A core resource for Unit 1: Meeting the nutritional needs of specific groups, and written by leading author Anita Tull, it covers the science of food safety, nutrition and nutritional needs, with detailed information on the practical skills required to produce quality food that meets the needs of individuals.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781911208587
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 344
  • Utgitt:
  • 2. juli 2019
  • Dimensjoner:
  • 275x235x18 mm.
  • Vekt:
  • 946 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 12. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av WJEC Level 3 Certificate in Food Science and Nutrition

A core resource for Unit 1: Meeting the nutritional needs of specific groups, and written by leading author Anita Tull, it covers the science of food safety, nutrition and nutritional needs, with detailed information on the practical skills required to produce quality food that meets the needs of individuals.

Brukervurderinger av WJEC Level 3 Certificate in Food Science and Nutrition



Finn lignende bøker
Boken WJEC Level 3 Certificate in Food Science and Nutrition finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.