Utvidet returrett til 31. januar 2025

Wild Fermentation

- The Flavor, Nutrition, and Craft of Live-Culture Foods, 2nd Edition

Om Wild Fermentation

2nd edition. A new edition of the 2003 book which started the fermentation revolution. Updated with colour photos throughout and brand new recipes which reflect the author's deepening knowledge of global food traditions.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781603586283
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 320
  • Utgitt:
  • 5. september 2016
  • Utgave:
  • 2
  • Dimensjoner:
  • 177x250x17 mm.
  • Vekt:
  • 768 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 30. november 2024

Beskrivelse av Wild Fermentation

2nd edition. A new edition of the 2003 book which started the fermentation revolution. Updated with colour photos throughout and brand new recipes which reflect the author's deepening knowledge of global food traditions.

Brukervurderinger av Wild Fermentation



Finn lignende bøker
Boken Wild Fermentation finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.