Utvidet returrett til 31. januar 2025

Whole Art Of Curing, Pickling, And Smoking Meat And Fish, Both In The British And Foreign Modes

- With Many Useful Miscellaneous Receipts, And Full Directions For The Construction Of An Economical Drying-Chimney And Apparatus, On An Entirely Original

  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9789354506482
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 204
  • Utgitt:
  • 6. april 2021
  • Dimensjoner:
  • 229x152x12 mm.
  • Vekt:
  • 304 g.
  • BLACK NOVEMBER
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 18. desember 2024

Brukervurderinger av Whole Art Of Curing, Pickling, And Smoking Meat And Fish, Both In The British And Foreign Modes



Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.