Utvidet returrett til 31. januar 2025

Venison Cookbook

- 150 Recipes for Cooking Healthy, Low-Fat Roasts, Filets, Stews, Soups, Chilies and Sausage

Om Venison Cookbook

Learn 150 new ways to prepare venison--a healthy, versatile, low-fat meat. Includes traditional American fare, international flavors, and techniques for cooking roasts, filets, stews, soups, chilies, and sausage. Blackened Venison, Montana Venison Loaf, and Easy All-American Chili are just a few of the delicious dishes you'll find here.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780811736589
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 224
  • Utgitt:
  • 1. februar 2018
  • Utgave:
  • Dimensjoner:
  • 228x199x17 mm.
  • Vekt:
  • 350 g.
  • BLACK NOVEMBER
Leveringstid: Ukjent

Beskrivelse av Venison Cookbook

Learn 150 new ways to prepare venison--a healthy, versatile, low-fat meat. Includes traditional American fare, international flavors, and techniques for cooking roasts, filets, stews, soups, chilies, and sausage. Blackened Venison, Montana Venison Loaf, and Easy All-American Chili are just a few of the delicious dishes you'll find here.

Brukervurderinger av Venison Cookbook



Finn lignende bøker
Boken Venison Cookbook finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.