Utvidet returrett til 31. januar 2025

Understanding and Optimising the Nutraceutical Properties of Fruit and Vegetables

Om Understanding and Optimising the Nutraceutical Properties of Fruit and Vegetables

This collection reviews research on phytochemicals in fruits and vegetables, their health benefits and ways these benefits can be optimised to improve human health.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781786768506
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 478
  • Utgitt:
  • 30. august 2022
  • Dimensjoner:
  • 237x160x31 mm.
  • Vekt:
  • 836 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. desember 2024

Beskrivelse av Understanding and Optimising the Nutraceutical Properties of Fruit and Vegetables

This collection reviews research on phytochemicals in fruits and vegetables, their health benefits and ways these benefits can be optimised to improve human health.

Brukervurderinger av Understanding and Optimising the Nutraceutical Properties of Fruit and Vegetables



Finn lignende bøker
Boken Understanding and Optimising the Nutraceutical Properties of Fruit and Vegetables finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.