Utvidet returrett til 31. januar 2025

Tsukemono

- Decoding the Art and Science of Japanese Pickling

Om Tsukemono

One of the best-kept secrets of Japanese cuisine is a range of side dishes known as tsukemono ( , ).

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783030578619
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 174
  • Utgitt:
  • 1. juli 2021
  • Utgave:
  • 12021
  • Dimensjoner:
  • 242x164x19 mm.
  • Vekt:
  • 444 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 5. desember 2024

Beskrivelse av Tsukemono

One of the best-kept secrets of Japanese cuisine is a range of side dishes known as tsukemono ( , ).

Brukervurderinger av Tsukemono



Finn lignende bøker
Boken Tsukemono finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.