Utvidet returrett til 31. januar 2024

Transforming Organic Agri-Produce into Processed Food Products

Om Transforming Organic Agri-Produce into Processed Food Products

Looks at organic agriculture and the impact from the COVID-19 pandemic and how to transform organic agriculture into processed foods to meet rising demand. It touches on international policies, intellectual property rights, the global organic certification, regulatory framework, and more.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781774911921
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 448
  • Utgitt:
  • 7. juli 2023
  • Dimensjoner:
  • 156x25x234 mm.
  • Vekt:
  • 835 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 30. november 2024

Beskrivelse av Transforming Organic Agri-Produce into Processed Food Products

Looks at organic agriculture and the impact from the COVID-19 pandemic and how to transform organic agriculture into processed foods to meet rising demand. It touches on international policies, intellectual property rights, the global organic certification, regulatory framework, and more.

Brukervurderinger av Transforming Organic Agri-Produce into Processed Food Products



Finn lignende bøker
Boken Transforming Organic Agri-Produce into Processed Food Products finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.