Utvidet returrett til 31. januar 2025

Thermal Processing of Foods

- Control and Automation

Om Thermal Processing of Foods

- Covers thermal processing from technical to automation and process control - Theoretical and application aspects of thermal processing - Valuable to industry, university and government individuals - Discussion of future trends and directions .

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780813810072
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 224
  • Utgitt:
  • 18. mars 2011
  • Dimensjoner:
  • 232x157x17 mm.
  • Vekt:
  • 534 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Thermal Processing of Foods

- Covers thermal processing from technical to automation and process control - Theoretical and application aspects of thermal processing - Valuable to industry, university and government individuals - Discussion of future trends and directions .

Brukervurderinger av Thermal Processing of Foods



Finn lignende bøker
Boken Thermal Processing of Foods finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.