Utvidet returrett til 31. januar 2025

The World Encyclopedia of Meat, Game and Poultry

- Everything You Need to Know About Beef, Veal, Lamb, Pork, Feathered and Furred Game, Poultry, Sausages and Cured Meats

Om The World Encyclopedia of Meat, Game and Poultry

A detailed visual guide to meat and how to prepare it, with 100 classic recipes.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780857238177
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 256
  • Utgitt:
  • 1. januar 2013
  • Dimensjoner:
  • 180x231x25 mm.
  • Vekt:
  • 858 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 12. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av The World Encyclopedia of Meat, Game and Poultry

A detailed visual guide to meat and how to prepare it, with 100 classic recipes.

Brukervurderinger av The World Encyclopedia of Meat, Game and Poultry



Finn lignende bøker
Boken The World Encyclopedia of Meat, Game and Poultry finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.