Utvidet returrett til 31. januar 2025

The Study of Food, Tourism, Hospitality and Events

- 21st-Century Approaches

Om The Study of Food, Tourism, Hospitality and Events

This book elaborates upon, critiques and discusses 21st-century approaches to scholarship and research in the food, tourism, hospitality, and events trades and applied professions, using case examples of innovative practice.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9789811344688
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 274
  • Utgitt:
  • 11. januar 2019
  • Utgave:
  • 12019
  • Dimensjoner:
  • 155x235x0 mm.
  • Vekt:
  • 454 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 12. desember 2024

Beskrivelse av The Study of Food, Tourism, Hospitality and Events

This book elaborates upon, critiques and discusses 21st-century approaches to scholarship and research in the food, tourism, hospitality, and events trades and applied professions, using case examples of innovative practice.

Brukervurderinger av The Study of Food, Tourism, Hospitality and Events



Finn lignende bøker
Boken The Study of Food, Tourism, Hospitality and Events finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.