Utvidet returrett til 31. januar 2025

The Science of Cooking

- Understanding the Biology and Chemistry Behind Food and Cooking

Om The Science of Cooking

Written as a textbook with an online laboratory manual for students and adopting faculties, this work is intended for non-science majors / liberal studies science courses and will cover a range of scientific principles of food, cooking and the science of taste and smell.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781118674208
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 544
  • Utgitt:
  • 21. juni 2016
  • Dimensjoner:
  • 237x159x31 mm.
  • Vekt:
  • 956 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 8. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av The Science of Cooking

Written as a textbook with an online laboratory manual for students and adopting faculties, this work is intended for non-science majors / liberal studies science courses and will cover a range of scientific principles of food, cooking and the science of taste and smell.

Brukervurderinger av The Science of Cooking



Finn lignende bøker
Boken The Science of Cooking finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.