Utvidet returrett til 31. januar 2025

The Physiology of Taste

Om The Physiology of Taste

Skirting the line between recipe-book, memoir, history and philosophy, this collection of dishes, experiences, reflections, history and philosophy raises gastronomy to an art form. It reflects an era in French cuisine: the advent of the restaurant, which gave the bourgeoisie the opportunity to select their dishes with precision and anticipation.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780140446142
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 384
  • Utgitt:
  • 27. januar 1994
  • Dimensjoner:
  • 131x198x22 mm.
  • Vekt:
  • 286 g.
  • BLACK NOVEMBER
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 27. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av The Physiology of Taste

Skirting the line between recipe-book, memoir, history and philosophy, this collection of dishes, experiences, reflections, history and philosophy raises gastronomy to an art form. It reflects an era in French cuisine: the advent of the restaurant, which gave the bourgeoisie the opportunity to select their dishes with precision and anticipation.

Brukervurderinger av The Physiology of Taste



Finn lignende bøker
Boken The Physiology of Taste finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.