Utvidet returrett til 31. januar 2025

The Oxford Companion to Italian Food

Om The Oxford Companion to Italian Food

A blend of cultural history, facts, practical information, and anecdote, The Oxford Companion to Italian Food features 900 entries, black and white illustrations throughout, and a foreword by chef and media personality Mario Batali.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780195387100
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 672
  • Utgitt:
  • 23. april 2009
  • Dimensjoner:
  • 158x234x38 mm.
  • Vekt:
  • 1118 g.
  • BLACK NOVEMBER
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 18. desember 2024

Beskrivelse av The Oxford Companion to Italian Food

A blend of cultural history, facts, practical information, and anecdote, The Oxford Companion to Italian Food features 900 entries, black and white illustrations throughout, and a foreword by chef and media personality Mario Batali.

Brukervurderinger av The Oxford Companion to Italian Food



Finn lignende bøker
Boken The Oxford Companion to Italian Food finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.