Utvidet returrett til 31. januar 2025

The Oxford Companion to Cheese

Om The Oxford Companion to Cheese

The Oxford Companion to Cheese answers a clear call for the kind of subject-defining reference work that The Oxford Companion to Wine achieved. It is the first truly comprehensive cheese book, containing 855 A-Z scholarly, yet accessible entries on the history, culture, and science of cheese making and cheese enjoyment, worldwide.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780199330881
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 872
  • Utgitt:
  • 1. desember 2016
  • Dimensjoner:
  • 261x192x44 mm.
  • Vekt:
  • 1780 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 5. desember 2024

Beskrivelse av The Oxford Companion to Cheese

The Oxford Companion to Cheese answers a clear call for the kind of subject-defining reference work that The Oxford Companion to Wine achieved. It is the first truly comprehensive cheese book, containing 855 A-Z scholarly, yet accessible entries on the history, culture, and science of cheese making and cheese enjoyment, worldwide.

Brukervurderinger av The Oxford Companion to Cheese



Finn lignende bøker
Boken The Oxford Companion to Cheese finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.