Norges billigste bøker

The Maillard Reaction

av R Ikan
Om The Maillard Reaction

The Maillard reaction, named after its inventor, Louis-Camille Maillard, refers to reactions between amines and carbonyl compounds, and is responsible for changes in the colour and nutritive value of foodstuffs. This volume contains essays on our current understanding of the reaction.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780471963004
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 228
  • Utgitt:
  • 29. mars 1996
  • Dimensjoner:
  • 162x243x18 mm.
  • Vekt:
  • 482 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 25. juni 2025

Beskrivelse av The Maillard Reaction

The Maillard reaction, named after its inventor, Louis-Camille Maillard, refers to reactions between amines and carbonyl compounds, and is responsible for changes in the colour and nutritive value of foodstuffs. This volume contains essays on our current understanding of the reaction.

Brukervurderinger av The Maillard Reaction



Finn lignende bøker
Boken The Maillard Reaction finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.