Utvidet returrett til 31. januar 2025

The Globalisation of Chinese Food

Om The Globalisation of Chinese Food

By considering the practice of globalisation, these essays describe changes, variations and innovations to Chinese food in many parts of the world. Reviews and broadens theories about ethnic and social identity formation.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781138863316
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 216
  • Utgitt:
  • 4. mars 2015
  • Dimensjoner:
  • 140x200x20 mm.
  • Vekt:
  • 332 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av The Globalisation of Chinese Food

By considering the practice of globalisation, these essays describe changes, variations and innovations to Chinese food in many parts of the world. Reviews and broadens theories about ethnic and social identity formation.

Brukervurderinger av The Globalisation of Chinese Food



Finn lignende bøker
Boken The Globalisation of Chinese Food finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.