Norges billigste bøker

The Globalisation of Chinese Food

Om The Globalisation of Chinese Food

By considering the practice of globalisation, these essays describe changes, variations and innovations to Chinese food in many parts of teh world. Reviews and broadens theories about ethnic and social identity formation.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780700714032
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 216
  • Utgitt:
  • 14. februar 2002
  • Dimensjoner:
  • 156x234x14 mm.
  • Vekt:
  • 453 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 8. januar 2026
Utvidet returrett til 31. januar 2026
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av The Globalisation of Chinese Food

By considering the practice of globalisation, these essays describe changes, variations and innovations to Chinese food in many parts of teh world. Reviews and broadens theories about ethnic and social identity formation.

Brukervurderinger av The Globalisation of Chinese Food



Finn lignende bøker
Boken The Globalisation of Chinese Food finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.