Norges billigste bøker

The Food and Cooking of the Caribbean Central and South America

- Tropical Traditions, Techniques and Ingredients, with Over 150 Superb Step-by-Step Recipes

Om The Food and Cooking of the Caribbean Central and South America

Vibrant recipes from an exotic cuisine - explore ingredients, techniques and sizzling dishes, with 500 photographs.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780857231925
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 256
  • Utgitt:
  • 1. januar 2013
  • Dimensjoner:
  • 227x180x22 mm.
  • Vekt:
  • 834 g.
  På lager
Leveringstid: 4-8 virkedager
Forventet levering: 16. januar 2025

Beskrivelse av The Food and Cooking of the Caribbean Central and South America

Vibrant recipes from an exotic cuisine - explore ingredients, techniques and sizzling dishes, with 500 photographs.

Brukervurderinger av The Food and Cooking of the Caribbean Central and South America



Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.