Utvidet returrett til 31. januar 2025

The Food and Cooking of Korea

Om The Food and Cooking of Korea

A fully illustrated practical instruction course and recipe collection on Korean cooking, and an introduction to its history, ingredients and culinary traditions.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781780195254
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 256
  • Utgitt:
  • 28. juni 2024
  • Dimensjoner:
  • 220x171x19 mm.
  • Vekt:
  • 652 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 5. desember 2024

Beskrivelse av The Food and Cooking of Korea

A fully illustrated practical instruction course and recipe collection on Korean cooking, and an introduction to its history, ingredients and culinary traditions.

Brukervurderinger av The Food and Cooking of Korea



Finn lignende bøker
Boken The Food and Cooking of Korea finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.