Utvidet returrett til 31. januar 2025

The Chemistry of Frozen Vegetables

Om The Chemistry of Frozen Vegetables

This Brief presents a chemical perspective on frozen vegetables, also known as "ready-to-use" foods. Particular attention is given to the microbiological colonization of vegetables during the freezing treatments and to the chemical and physical modifications associated.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783319539300
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 41
  • Utgitt:
  • 7. april 2017
  • Utgave:
  • 12017
  • Dimensjoner:
  • 236x156x8 mm.
  • Vekt:
  • 102 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av The Chemistry of Frozen Vegetables

This Brief presents a chemical perspective on frozen vegetables, also known as "ready-to-use" foods. Particular attention is given to the microbiological colonization of vegetables during the freezing treatments and to the chemical and physical modifications associated.

Brukervurderinger av The Chemistry of Frozen Vegetables



Finn lignende bøker
Boken The Chemistry of Frozen Vegetables finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.