Utvidet returrett til 31. januar 2025

The Brisket Chronicles

- How to Barbecue, Braise, Smoke, and Cure the World's Most Epic Cut of Meat

Om The Brisket Chronicles

America's grill-master turns to America's favourite cut of meat: the brisket. Whether barbecued in Texas, brined into corned beef, or braised for a Passover table, brisket ignites passion in meat lovers, grillers, and comfort-food fans. Now here's the best, from the best.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781523505487
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 256
  • Utgitt:
  • 30. april 2019
  • Dimensjoner:
  • 229x179x15 mm.
  • Vekt:
  • 708 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 7. desember 2024

Beskrivelse av The Brisket Chronicles

America's grill-master turns to America's favourite cut of meat: the brisket. Whether barbecued in Texas, brined into corned beef, or braised for a Passover table, brisket ignites passion in meat lovers, grillers, and comfort-food fans. Now here's the best, from the best.

Brukervurderinger av The Brisket Chronicles



Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.