Utvidet returrett til 31. januar 2025

Tea as a Food Ingredient

- Properties, Processing, and Health Aspects

Om Tea as a Food Ingredient

This book provides extensive scientific information on the properties of tea foods, chemical properties, formulations, and tea as ingredients to develop new health foods. It describes tea food production, chemical and physical properties, sensory quality, processing technology and health benefits.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780367685713
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 380
  • Utgitt:
  • 29. juli 2022
  • Dimensjoner:
  • 263x183x28 mm.
  • Vekt:
  • 904 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Tea as a Food Ingredient

This book provides extensive scientific information on the properties of tea foods, chemical properties, formulations, and tea as ingredients to develop new health foods. It describes tea food production, chemical and physical properties, sensory quality, processing technology and health benefits.

Brukervurderinger av Tea as a Food Ingredient



Finn lignende bøker
Boken Tea as a Food Ingredient finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.