Utvidet returrett til 31. januar 2025

Taste, Waste and the New Materiality of Food

Om Taste, Waste and the New Materiality of Food

Anthropocentric thinking produces fractured ecological perspectives that can perpetuate destructive, wasteful behaviours. Learning to recognize the entangled nature of our everyday relationships with food can encourage ethical ecological thinking and lay the foundations for more sustainable lifestyles. This book analyses ethnographic data gather

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780367583071
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 246
  • Utgitt:
  • 30. juni 2020
  • Dimensjoner:
  • 156x234x0 mm.
  • Vekt:
  • 453 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Taste, Waste and the New Materiality of Food

Anthropocentric thinking produces fractured ecological perspectives that can perpetuate destructive, wasteful behaviours. Learning to recognize the entangled nature of our everyday relationships with food can encourage ethical ecological thinking and lay the foundations for more sustainable lifestyles. This book analyses ethnographic data gather

Brukervurderinger av Taste, Waste and the New Materiality of Food



Finn lignende bøker
Boken Taste, Waste and the New Materiality of Food finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.