Utvidet returrett til 31. januar 2024

Stirring the Pot

- A History of African Cuisine

Om Stirring the Pot

Africa's art of cooking is a key part of its history. This title describes how the ingredients, the practices, and the varied tastes of African cuisine comprise a body of historically gendered knowledge practiced and perfected in households across Africa's diverse human and ecological landscape.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780896802728
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 240
  • Utgitt:
  • 31. oktober 2009
  • Dimensjoner:
  • 230x151x18 mm.
  • Vekt:
  • 366 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 5. desember 2024

Beskrivelse av Stirring the Pot

Africa's art of cooking is a key part of its history. This title describes how the ingredients, the practices, and the varied tastes of African cuisine comprise a body of historically gendered knowledge practiced and perfected in households across Africa's diverse human and ecological landscape.

Brukervurderinger av Stirring the Pot



Finn lignende bøker
Boken Stirring the Pot finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.