Utvidet returrett til 31. januar 2025

Spicing Up Britain

- The Multicultural History of British Food

Om Spicing Up Britain

From the arrival of Italian ice-cream vendors and German pork butchers, to the rise of curry as the national dish, this book reveals the fascinating multicultural history of British food over the last 150 years, showing how a combination of immigration, increased wealth and globalization have transformed the eating habits of the British.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781861896582
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 288
  • Utgitt:
  • 1. mars 2010
  • Dimensjoner:
  • 156x233x21 mm.
  • Vekt:
  • 442 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 5. desember 2024

Beskrivelse av Spicing Up Britain

From the arrival of Italian ice-cream vendors and German pork butchers, to the rise of curry as the national dish, this book reveals the fascinating multicultural history of British food over the last 150 years, showing how a combination of immigration, increased wealth and globalization have transformed the eating habits of the British.

Brukervurderinger av Spicing Up Britain



Finn lignende bøker
Boken Spicing Up Britain finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.