Utvidet returrett til 31. januar 2025

Solid State Fermentation

- Research and Industrial Applications

Om Solid State Fermentation

This book reviews the wide range of products and applications of solid state fermentation as well as the development of this cultivation technology over the last years. Solid fermentation is a traditional cultivation technique of food technology and involves all cultivations of microorganisms on a solid substrate without free liquid phase.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783030236779
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 172
  • Utgitt:
  • 14. august 2020
  • Utgave:
  • 12019
  • Dimensjoner:
  • 155x235x0 mm.
  • Vekt:
  • 454 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Solid State Fermentation

This book reviews the wide range of products and applications of solid state fermentation as well as the development of this cultivation technology over the last years. Solid fermentation is a traditional cultivation technique of food technology and involves all cultivations of microorganisms on a solid substrate without free liquid phase.

Brukervurderinger av Solid State Fermentation



Finn lignende bøker
Boken Solid State Fermentation finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.