Utvidet returrett til 31. januar 2025

Soft Matter Approaches to Structured Foods

- Faraday Discussions No 158

Om Soft Matter Approaches to Structured Foods

This Faraday Discussion on Soft Matter Approaches to Structured Food will introduce and strengthen the concept of the soft matter approach to food scientists, and bring food scientists together with non-food experts.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781849734493
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 540
  • Utgitt:
  • 31. oktober 2012
  • Dimensjoner:
  • 156x234x34 mm.
  • Vekt:
  • 978 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. desember 2024

Beskrivelse av Soft Matter Approaches to Structured Foods

This Faraday Discussion on Soft Matter Approaches to Structured Food will introduce and strengthen the concept of the soft matter approach to food scientists, and bring food scientists together with non-food experts.

Brukervurderinger av Soft Matter Approaches to Structured Foods



Finn lignende bøker
Boken Soft Matter Approaches to Structured Foods finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.