Utvidet returrett til 31. januar 2025

Simple French Food

Om Simple French Food

First published in the 1970s to great critical acclaim Richard Olney's Simple French Food follows in the tradition of the writing of Elizabeth David and Jane Grigson, and Grub Street are re-issuing this classic work in the same format and size as Elizabeth David Classics and Charcuterie and French Pork Cookery.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781904010289
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 352
  • Utgitt:
  • 10. mai 2003
  • Dimensjoner:
  • 134x205x28 mm.
  • Vekt:
  • 556 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 5. desember 2024

Beskrivelse av Simple French Food

First published in the 1970s to great critical acclaim Richard Olney's Simple French Food follows in the tradition of the writing of Elizabeth David and Jane Grigson, and Grub Street are re-issuing this classic work in the same format and size as Elizabeth David Classics and Charcuterie and French Pork Cookery.

Brukervurderinger av Simple French Food



Finn lignende bøker
Boken Simple French Food finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.