Utvidet returrett til 31. januar 2025

Sensory Evaluation of Food

- Statistical Methods and Procedures

Om Sensory Evaluation of Food

Covers various basic techniques of sensory testing, from simple discrimination tests to home use placements for consumers. This book explores the fundamental psychological and statistical theories that form the basis and rationale for sensory test design. It is of interest to industry professionals and students.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780824773373
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 510
  • Utgitt:
  • 10. januar 1986
  • Dimensjoner:
  • 152x229x28 mm.
  • Vekt:
  • 1100 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 7. desember 2024

Beskrivelse av Sensory Evaluation of Food

Covers various basic techniques of sensory testing, from simple discrimination tests to home use placements for consumers. This book explores the fundamental psychological and statistical theories that form the basis and rationale for sensory test design. It is of interest to industry professionals and students.

Brukervurderinger av Sensory Evaluation of Food



Finn lignende bøker
Boken Sensory Evaluation of Food finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.