Utvidet returrett til 31. januar 2025

Sensing Techniques for Food Safety and Quality Control

Om Sensing Techniques for Food Safety and Quality Control

Providing an updated summary of the application of different types of sensors for the analysis of food safety and quality, this book discusses the core principles, current research status, challenges and successful examples for each technology.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781782626640
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 382
  • Utgitt:
  • 14. juli 2017
  • Dimensjoner:
  • 240x163x29 mm.
  • Vekt:
  • 742 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 27. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Sensing Techniques for Food Safety and Quality Control

Providing an updated summary of the application of different types of sensors for the analysis of food safety and quality, this book discusses the core principles, current research status, challenges and successful examples for each technology.

Brukervurderinger av Sensing Techniques for Food Safety and Quality Control



Finn lignende bøker
Boken Sensing Techniques for Food Safety and Quality Control finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.