Utvidet returrett til 31. januar 2025

Secrets of the Butcher

- How to Select, Cut, Prepare, and Cook Every Type of Meat

Om Secrets of the Butcher

A comprehensive, easy-to-use guide to everything you need to know about selecting, butchering, preparing, and cooking every kind of meat, including beef, pork, lamb, poultry, and wild game.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780316480666
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 240
  • Utgitt:
  • 17. mai 2018
  • Dimensjoner:
  • 249x194x24 mm.
  • Vekt:
  • 858 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 4. desember 2024

Beskrivelse av Secrets of the Butcher

A comprehensive, easy-to-use guide to everything you need to know about selecting, butchering, preparing, and cooking every kind of meat, including beef, pork, lamb, poultry, and wild game.

Brukervurderinger av Secrets of the Butcher



Finn lignende bøker
Boken Secrets of the Butcher finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.