Norges billigste bøker

Seaweed and Microalgae as Alternative Sources of Protein

Om Seaweed and Microalgae as Alternative Sources of Protein

This collection summarises current developments in utilising seaweed and microalgae as alternative sources of protein. Chapters focus on identifying the different types of macroalgae and microalgae, cultivation and processing, as well as the practical application in human and livestock diets.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781786766205
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 344
  • Utgitt:
  • 14. september 2021
  • Dimensjoner:
  • 235x158x25 mm.
  • Vekt:
  • 644 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 7. januar 2026
Utvidet returrett til 31. januar 2026
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Seaweed and Microalgae as Alternative Sources of Protein

This collection summarises current developments in utilising seaweed and microalgae as alternative sources of protein. Chapters focus on identifying the different types of macroalgae and microalgae, cultivation and processing, as well as the practical application in human and livestock diets.

Brukervurderinger av Seaweed and Microalgae as Alternative Sources of Protein



Finn lignende bøker
Boken Seaweed and Microalgae as Alternative Sources of Protein finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.