Utvidet returrett til 31. januar 2025

Salt Sugar Smoke

- How to preserve fruit, vegetables, meat and fish

Om Salt Sugar Smoke

This treasure trove of classic recipes is the only book on conserving you will ever need. Written by award-winning cookery writer Diana Henry, it is a complete guide to making your own jams, jellies, chutneys, pickles, relishes, cures, smokes, and foods preserved in oil.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781845335649
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 272
  • Utgitt:
  • 3. september 2012
  • Dimensjoner:
  • 180x267x29 mm.
  • Vekt:
  • 976 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 23. november 2024

Beskrivelse av Salt Sugar Smoke

This treasure trove of classic recipes is the only book on conserving you will ever need. Written by award-winning cookery writer Diana Henry, it is a complete guide to making your own jams, jellies, chutneys, pickles, relishes, cures, smokes, and foods preserved in oil.

Brukervurderinger av Salt Sugar Smoke



Finn lignende bøker
Boken Salt Sugar Smoke finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.