Norges billigste bøker

Robinson

Om Robinson

1. Heat Treatment of Milk.- 2. Developments in Cream Separation and Processing.- 3. Production of Butter and Dairy Based Spreads.- 4. Drying of Milk and Milk Products.- 5. Protection against Fire and Explosion in Spray Dryers.- 6. Membrane Processing of Milk.- 7. Utilisation of Milk Components: Whey.- 8. Utilisation of Milk Components: Casein.- 9. Automation in the Dairy.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780412535208
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 500
  • Utgitt:
  • 31. desember 1995
  • Utgave:
  • 95002
  • Dimensjoner:
  • 157x33x235 mm.
  • Vekt:
  • 870 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 22. januar 2025

Beskrivelse av Robinson

1. Heat Treatment of Milk.- 2. Developments in Cream Separation and Processing.- 3. Production of Butter and Dairy Based Spreads.- 4. Drying of Milk and Milk Products.- 5. Protection against Fire and Explosion in Spray Dryers.- 6. Membrane Processing of Milk.- 7. Utilisation of Milk Components: Whey.- 8. Utilisation of Milk Components: Casein.- 9. Automation in the Dairy.

Brukervurderinger av Robinson



Finn lignende bøker
Boken Robinson finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.