Utvidet returrett til 31. januar 2025

Rice Science and Technology

Om Rice Science and Technology

Focuses on developments in rice storage, quality, processing and utilization, emphasizing their importance to growers, technologists and consumers. This work also provides insight into future advances and examines starch gelatinization in rice during the cooking process.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780824788872
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 486
  • Utgitt:
  • 8. september 1993
  • Dimensjoner:
  • 152x229x31 mm.
  • Vekt:
  • 839 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 27. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Rice Science and Technology

Focuses on developments in rice storage, quality, processing and utilization, emphasizing their importance to growers, technologists and consumers. This work also provides insight into future advances and examines starch gelatinization in rice during the cooking process.

Brukervurderinger av Rice Science and Technology



Finn lignende bøker
Boken Rice Science and Technology finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.