Utvidet returrett til 31. januar 2025

Regional Cuisines of Medieval Europe

- A Book of Essays

Om Regional Cuisines of Medieval Europe

Regional Cuisine in Medieval Europe explores the regional and interregional influences on food production and consumption during the Middle Ages.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780415929943
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 272
  • Utgitt:
  • 25. januar 2002
  • Dimensjoner:
  • 161x239x20 mm.
  • Vekt:
  • 660 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 15. desember 2024

Beskrivelse av Regional Cuisines of Medieval Europe

Regional Cuisine in Medieval Europe explores the regional and interregional influences on food production and consumption during the Middle Ages.

Brukervurderinger av Regional Cuisines of Medieval Europe



Finn lignende bøker
Boken Regional Cuisines of Medieval Europe finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.