Utvidet returrett til 31. januar 2025
Om Regional American Food Culture

Increasingly mobile Americans generally have access to the same fast food and supermarket chain offerings, read the same mass market food magazines and watch the cable food shows, and younger generations may have less time to continue family food traditions such as baking the ethnic breads and desserts that their mothers did.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780313340437
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 268
  • Utgitt:
  • 13. oktober 2009
  • Dimensjoner:
  • 156x242x24 mm.
  • Vekt:
  • 528 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 18. desember 2024

Beskrivelse av Regional American Food Culture

Increasingly mobile Americans generally have access to the same fast food and supermarket chain offerings, read the same mass market food magazines and watch the cable food shows, and younger generations may have less time to continue family food traditions such as baking the ethnic breads and desserts that their mothers did.

Brukervurderinger av Regional American Food Culture



Finn lignende bøker
Boken Regional American Food Culture finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.