Norges billigste bøker

Recent Advances in Food and Flavor Chemistry

- Food Flavors and Encapsulation, Health Benefits, Analytical Methods, and Molecular Biology of Functional Foods

Om Recent Advances in Food and Flavor Chemistry

The Proceedings of the 12th International Flavor Conference, 4th George Charalambous Memorial Symposium, held May 25-29, 2009 in Skiathos, Greece.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781847552013
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 488
  • Utgitt:
  • 21 April 2010
  • Dimensjoner:
  • 242x162x32 mm.
  • Vekt:
  • 858 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 15 oktober 2024

Beskrivelse av Recent Advances in Food and Flavor Chemistry

The Proceedings of the 12th International Flavor Conference, 4th George Charalambous Memorial Symposium, held May 25-29, 2009 in Skiathos, Greece.

Brukervurderinger av Recent Advances in Food and Flavor Chemistry



Finn lignende bøker
Boken Recent Advances in Food and Flavor Chemistry finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.