Utvidet returrett til 31. januar 2025

Rapid Methods in Food Microbiology

Om Rapid Methods in Food Microbiology

Examines various dimensions of food microbiology along with methods and advances taking place in this sector. The book includes various safety assessments of food derived from genetically modified micro-organisms and innovations in the field of salmonella.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781773613697
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 486
  • Utgitt:
  • 1. desember 2018
  • Dimensjoner:
  • 152x229x0 mm.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: Ukjent

Beskrivelse av Rapid Methods in Food Microbiology

Examines various dimensions of food microbiology along with methods and advances taking place in this sector. The book includes various safety assessments of food derived from genetically modified micro-organisms and innovations in the field of salmonella.

Brukervurderinger av Rapid Methods in Food Microbiology



Finn lignende bøker
Boken Rapid Methods in Food Microbiology finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.