Utvidet returrett til 31. januar 2025

Proteomics in Food Science

Om Proteomics in Food Science

An introduction to proteomics and related studies. The text provides an explanation of the concepts and techniques that are used in proteomics. It talks about the relation of proteomics to plant food sources, animal food sources, and to aquaculture.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781774072912
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 290
  • Utgitt:
  • 1. november 2019
  • Dimensjoner:
  • 152x229x0 mm.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: Ukjent

Beskrivelse av Proteomics in Food Science

An introduction to proteomics and related studies. The text provides an explanation of the concepts and techniques that are used in proteomics. It talks about the relation of proteomics to plant food sources, animal food sources, and to aquaculture.

Brukervurderinger av Proteomics in Food Science



Finn lignende bøker
Boken Proteomics in Food Science finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.