Utvidet returrett til 31. januar 2024

Properties of Water in Foods

- in Relation to Quality and Stability

Om Properties of Water in Foods

Proceedings of the NATO Advanced Research Workshop on Influence of Water on Food Quality and Stability (ISOPOW III), Beaune, France, September 11-16, 1983

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9789024731534
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 694
  • Utgitt:
  • 30. april 1985
  • Utgave:
  • 1985
  • Dimensjoner:
  • 155x235x38 mm.
  • Vekt:
  • 2600 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 30. november 2024

Beskrivelse av Properties of Water in Foods

Proceedings of the NATO Advanced Research Workshop on Influence of Water on Food Quality and Stability (ISOPOW III), Beaune, France, September 11-16, 1983

Brukervurderinger av Properties of Water in Foods



Finn lignende bøker
Boken Properties of Water in Foods finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.