Norges billigste bøker

Processing and Nutrition of Fats and Oils

Om Processing and Nutrition of Fats and Oils

Processing and Nutrition of Fats and Oils reviews current and new practices of fats and oils production. The book examines the different aspects of fats and oils processing, how the nutritional properties are affected, and how fats interact with other components and nutrients in food products.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780813827674
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 288
  • Utgitt:
  • 25. oktober 2013
  • Dimensjoner:
  • 177x252x19 mm.
  • Vekt:
  • 708 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 16. januar 2026
Utvidet returrett til 31. januar 2026
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Processing and Nutrition of Fats and Oils

Processing and Nutrition of Fats and Oils reviews current and new practices of fats and oils production. The book examines the different aspects of fats and oils processing, how the nutritional properties are affected, and how fats interact with other components and nutrients in food products.

Brukervurderinger av Processing and Nutrition of Fats and Oils



Finn lignende bøker
Boken Processing and Nutrition of Fats and Oils finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.