Norges billigste bøker

Post-Harvest Physiology and Crop Preservation

Om Post-Harvest Physiology and Crop Preservation

There fore, losses are more significant and the ability to provide fresh fruits and vegetables, out of season, at reasonable costs will depend on reduced post-harvest losses throughout the marketing chain from the farm gate to the ultimate consumer.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781475700961
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 572
  • Utgitt:
  • 16. april 2013
  • Utgave:
  • 11983
  • Dimensjoner:
  • 178x254x30 mm.
  • Vekt:
  • 1104 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 8. januar 2026
Utvidet returrett til 31. januar 2026
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Post-Harvest Physiology and Crop Preservation

There fore, losses are more significant and the ability to provide fresh fruits and vegetables, out of season, at reasonable costs will depend on reduced post-harvest losses throughout the marketing chain from the farm gate to the ultimate consumer.

Brukervurderinger av Post-Harvest Physiology and Crop Preservation



Finn lignende bøker
Boken Post-Harvest Physiology and Crop Preservation finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.