Utvidet returrett til 31. januar 2025

Phytochemicals and Medicinal Plants in Food Design

- Strategies and Technologies for Improved Healthcare

Om Phytochemicals and Medicinal Plants in Food Design

Discusses plant-based secondary metabolites for healthcare, focusing on the health aspects of herbs and medicinal plants and nutraceuticals for livestock production and for the treatment of diseases such as HIV and diabetes.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781771889940
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 292
  • Utgitt:
  • 19. mai 2022
  • Dimensjoner:
  • 241x162x24 mm.
  • Vekt:
  • 662 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Phytochemicals and Medicinal Plants in Food Design

Discusses plant-based secondary metabolites for healthcare, focusing on the health aspects of herbs and medicinal plants and nutraceuticals for livestock production and for the treatment of diseases such as HIV and diabetes.

Brukervurderinger av Phytochemicals and Medicinal Plants in Food Design



Finn lignende bøker
Boken Phytochemicals and Medicinal Plants in Food Design finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.